کارت شبکه یکی از مهمترین قطعات لپ تاپ است که خرابی آن، مشکلاتی را در اتصال به اینترنت ایجاد می کند. درواقع آسیب دیدگی کارت شبکه یا درست کار نکردن آن، مانع از وصل شدن لپ تاپ به اینترنت می شود. از همین رو خرابیهای مرتبط با این قطعه میبایست در اسرع وقت برطرف گردند. در ادامه این مقاله، روند تعمیر کارت شبکه لپ تاپ و تعویض این قطعه را بررسی می کنیم. همچنین شما را با نحوه تعویض کارت شبکه لپ تاپ آشنا می کنیم.
مشکلات کارت شبکه لپ تاپ
عوامل مختلفی باعث خرابی کارت شبکه شده و عملکرد آن را مختل می کنند. در زیر، بخشی از مهم ترین مشکلات این قطعه راب ه شما معرفی می کنیم. برای جلوگیری از تشدید آسیب دیدگی ها، بهتر است به محض مشاهده هریک از این علائم، اقدام به تعمیر کارت شبکه لپ تاپ کنید:
ظاهر نشدن کارت شبکه بیسیم در لپتاپ
در صورتی که با مراجعه به بخش مدیریت قطعات سخت افزاری (device Manager) کارت شبکه لپ تاپ نمایش داده نمیشود، ممکن است کارت شبکه مشکلی داشته باشد. در این شرایط بهتر است از یک تعمیرکار برای عیب یابی کارت شبکه و رفع مشکل کمک بگیرید.
قطع کارت شبکه بی سیم از مادربرد:
گاهی کارت شبکه در لپ تاپ شناسایی نمی شود و این، ناشی از اکسیده شدن نقاط اتصال کارت شبکه بیسیم با مادربرد و در نهایت قطع ارتباط میان آنهاست. بهترین راه تعمیر کارت شبکه لپ تاپ در این شرایط، تمیز کردن محل اتصال این قطعه به مادربرد است.
خرابی نرم افزار شبکه
یکی از مشکلات رایج کارت شبکه لپ تاپ، مربوط به نرم افزار این دستگاه است. مثلا ممکن است درایور شبکه درست نصب نشده و یا قدیمی باشد. بنابراین بد نیست که درایور کارت شبکه را آپدیت کرده و مجددا نصب نمایید.
خرابی مادربرد
گاه اشکال پیش آمده در کارت شبکه لپ تاپ، به دلیل خرابی مادربرد است. در این وضعیت توصیه میشود مادربرد تعمیر و یا تعویض گردد.
تعویض کارت شبکه لپ تاپ در البرز
چنانچه مشکلات شبکه با تعمیر کارت شبکه لپ تاپ برطرف نشوند، باید این قطعه را تعویض کرد. برای تعویض کارت شبکه لپ تاپ، باید باتری لپ تاپ را بیرون آورده و پیچ های بدنه پشتی و کارت شبکه را جدا کنید. دقت کنید که برای این منظور، باید کیبورد و بدنه کاملا جدا شوند. البته در برخی از مدل ها، تنها با باز کردن درپوش پشتی، به کارت شبکه دسترسی دارید و نیازی به جداسازی دیگر قطعات نیست.
در نهایت، کارت شبکه قدیمی را بیرون آورده و قطعه جدید را جایگزین آن کنید. پس از بستن پیچ ها و اتصالات و بدنه لپ تاپ، سیستم را روشن کنید. سپس درایور قدیمی کارت شبکه را پاک کرده و مجددا نسخه جدید آن را نصب نمایید. به این ترتیب، مشکل کارت شبکه برطرف شده و می توانید بدون ایراد، از لپ تاپ استفاده کنید.